Producten

CV ketels, boilers en geisers

Radiatoren en Convectoren


Radiatoren

1. Comfort en behaaglijkheid

Een radiator geeft warmte af door straling en convectie. De goede verhouding hiervan geeft de bewoner een comfortabel gevoel, gekoppeld aan de mogelijkheden een kamer snel te verwarmen. Door de radiatoren zoveel mogelijk te plaatsen onder de ramen, verdeelt u de warmte gelijkmatig in heel de ruimte.

2. Prijs-kwaliteitverhouding

Radiatoren kunnen snel worden gedemonteerd dankzij nieuwe systemen van ophanging en aansluiting. De moderne productielijnen en massaproductie hebben gunstige prijzen mogelijk gemaakt. Tevens gaan radiatoren zeer lang mee.

3. Afstelling

Radiatoren kunnen hun warmte snel afgeven, wat handig is als u bepaalde ruimten niet permanent verwarmt. Doordat het staal maar geleidelijk afkoelt, zijn er weinig temperatuurschommelingen.

4. Esthetiek

De nieuwste radiatoren hebben een hele evolutie doorgemaakt. Ze zijn voorzien van mooie bekledingen en het ophangsysteem zit verborgen achter de radiator. Er bestaan zelfs types waarbij de aanvoerbuizen volledig zijn weggewerkt. Moderne radiatoren zijn klein, discreet en verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Andere merken en soorten zijn uiteraard ook leverbaar.